×

We hebben voor u getest… De QAKC…

Het QAKC is een discotheek gelegen in het hart van de naturistendistrict, in de wijk Port Nature. Het QAKC is in de eerste plaats bedoeld voor een homo- en homovriendelijk publiek. Het QAKC is sinds februari 2021 open op dezelfde plaats waar voordien de club “Le Jul’s” was gevestigd. Sindsdien hebben veel mensen over deze nieuwe plek gesproken.

Met het seizoen in het verschiet en ons een pauze te geven, besloten we om zelf te gaan kijken. Eenmaal binnen, werden we niet teleurgesteld. We zagen dat een deel van de inrichting veranderd was, met name enkele banken die vervangen waren door kinderstoelen.

De muzikale trend is electro/house of zelfs techno, de DJ mixt een aantal behoorlijk cutting edge tracks!

Om ongeveer één uur ’s nachts, als de bars sluiten, begint de club vol te lopen. Dan komen we terecht in een wereld waar homostellen en heterostellen elkaar ontmoeten in een sfeer van delen, dansen en nog meer als affiniteiten… Iedereen heeft een glimlach, iedereen maakt een praatje met iedereen zonder enige discriminatie en we voelen ons allemaal uitstekend.

Kortom, als je van elektronische muziek houdt, is dit de plek voor jou.

Author

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*