×

1e ervaring in het naturistendorp

Village naturiste cap d'agde

Naakt, niet naakt? Libertijns? Obligaties? Velen van u komen voor het eerst naar het naturistendorp en stellen zich deze vragen. Dit is dus wat u moet weten om ten volle te genieten van uw eerste ervaring in dit magische dorp.

En ja, het naturistendorp Cap d’Agde is … naturistisch! Maar, hoewel naaktheid welkom is, is het niet verplicht. U kunt dus, als u dat wilt, in het hele dorp geheel naakt leven, wandelen, winkelen, eten of gekleed blijven, al naar gelang uw keuze. Trouwens, gekleed gaan in het dorp betekent ook de wijste tot de meest sexy outfits die men elders onmogelijk zou kunnen zien.

Op het strand of in de zwembaden kan worden getolereerd dat mevrouw of mijnheer een pareo draagt, maar mijnheer, vergeet onmiddellijk een slipje of zwembroek op het gevaar af dat u overvloedig gaat fluiten.

De libertijn. Ja, veel libertijnen van over de hele wereld komen in het dorp bijeen om te feesten. Jullie zijn libertijnen. Dit artikel zal jullie niets leren. Jullie zijn geen libertijnen. Kom op!! Niets is verplicht. Ofwel gaat u naar de “klassieke” etablissementen, ofwel zult u beseffen dat u zich uitstekend zult voelen in de libertijnse etablissementen waar respect voor de ander het eerste devies is. Het is hetzelfde op het strand. 95% van het strand is naturisten “familie”. Maar er is ook een klein gedeelte, “baie des cochons” gelegen net na de strandclub Paralia op de weg naar Marseillan. Dit deel van het strand, dat in de zomer overstroomt, is een paradijs voor libertijnen en wordt aanbevolen aan een ruimdenkend publiek 🙂

Samengevat, Tolerantie en Respect voor anderen zijn de enige regels die in het dorp gelden. Of je nu wijs of extravert bent, klassiek of gek, naturist, libertijns of niet, iedereen heeft zijn plaats in het dorp!!! Het verschil is een echte rijkdom die een alchemie creëert die u op geen enkele andere plaats ter wereld zult vinden. Daarom ontmoeten reizigers uit de hele wereld elkaar in het naturistendorp Cap d’Agde.

Dit artikel zal zeker niet al uw vragen beantwoorden, dus wees er zeker van dat ons team alles in het werk zal stellen om u te helpen en te adviseren op basis van uw criteria.

Ben je geïnteresseerd in de ervaring? Kom en beleef het in een van onze luxe appartementen door online te boeken.

Author

Comments (2)

  1. Edward Z Reply

    Hi, we have some extra vacation time at the beginning of september and love to spend it at CAP but are wondering if there still is some playtime and or people left 😉 Looks like alot of places are closed?

    1. Laurent Reply

      Hi Edward. In early September, the naturist village is still busy and many bars and clubs are open.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*