×

Black Bulldog Bar GC

Blackbulldogbar

Laten we vandaag het naturistendorp verlaten om naar een andere zeer populaire bestemming voor naturisten en libertijnen te gaan: Maspalomas.

Maspalomas is een badplaats in het zuiden van het eiland Gran Canaria. Daar, in het winkelcentrum “La Cita” is de Black Bulldog Bar gevestigd. De Black Bull Dog Bar is een sfeervolle bar. Het is de place to be voor alle libertijnen die op het eiland verblijven. U wordt verwelkomd door Sacha, de eigenaar en hun fantastische team. Elke avond open van 21.00 tot 02.00 uur, het is onmogelijk om hier geen mensen te ontmoeten, zo warm is het hier. De sfeer is ongelooflijk en het is niet ongewoon om optredens te zien rond de centrale paaldansbar.

De aangeboden dranken zijn zeer goed (alcohol met mate) en tegen zeer redelijke prijzen. De kers op de taart is dat de meeste van de beste clubs op het eiland, Secret, Tantra en Temptation, slechts een paar stappen verwijderd zijn op de verdieping eronder.

De gemakkelijkste manier om er te komen is door het winkelcentrum La Cita binnen te gaan via de toegang aan de Alemania Avenue. Eenmaal binnen, ga naar de eerste verdieping en sla rechtsaf. U doorkruist dan de verschillende Germaanse staven. Ga dan naar links en je bent er.

Black Bulldog Bar – la cita, Avenida de Alemania, Maspalomas, Spanje, 35100. tel: +34 696 88 78 68.

Facebook.

Author

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*